Netaviser

Local Media står bag udgivelsen af flere internetaviser og nyhedsmedier. Vi spænder fra det helt lokale til det globale gennem vores udgivelser og er dermed en del af danskernes nyhedsstrøm.

Dagen igennem blæser nyhedsstrømmen ud over alt; avisernes netsider, 24 timers nyhedskanaler og radio. Det kan være svært at følge med i det hele. Hvad der var en nyhed om morgenen er glemt i løbet af eftermiddagen og hurtigt bliver strømmen til støj.

Vi tror ikke, at der er brug for mere ’støj’. Vi tror i stedet, at der er brug for et udvalg af nyheder og vi vil gerne hjælpe med, at udvælge de nyheder.

NyDag.dk er et moderne nyhedsmedie, der blander tekst med billeder og video. Vi er ikke størst – langt fra – men vi gør vores bedste, for at give læserne dagens udvalgte nyheder.

netavisen-sjaelland-logo-transparent-564x156px


Netavisen Sjælland har siden 2006 leveret nyheder fra Sjælland og øerne – både de store og de små. Vores netavis udkom midt i den store gratisavis krig – og i modsætning til de fleste af gratisaviserne på print – så lever Netavisen Sjælland i bedste velgående. Aviserne GuldborgsundNyt, HalsnæsOnline.dk og GladsaxeNyt er en del af Netavisen Sjælland.

Frederikssund Posten er en online lokalavis, som dækker hele Frederikssund Kommune.

Copenhagen Star er en engelsksproget netavis, som har ekstra fokus på lokale nyheder fra København og hovedstadsområdet, men også på regionale, nationale og globale nyheder.